De la agorafobia a la pasarela: la historia de Ariadna

De l'agorafòbia a la passarel·la: la història d'Ariadna

La història d'Ariadna és un viatge d'autodescoberta i superació que ens inspira cada dia. Des dels seus inicis, Ariadna estava destinada a explorar els límits de la creativitat i l'expressió mitjançant el disseny de moda. La seva infància va estar marcada per l'amor al dibuix i l'aprenentatge de les habilitats de costura gràcies a la seva àvia (Mª Dolors Esteve Alsedà), sembrant les llavors de la passió per la moda des d'una edat primerenca.

Als setze anys, Ariadna va ingressar al competitiu món de la moda com a model, un somni fet realitat que li va regalar moltes experiències i grans aprenentatges. Tot i això, el seu destí va fer un gir inesperat als dinou, quan un esdeveniment traumàtic la va sumir en una agorafòbia paralitzant.

En lloc de sucumbir al descoratjament, Ariadna va trobar fortalesa en l'adversitat i va tornar a la seva veritable passió: el disseny de moda. Armada amb determinació i talent, va rebutjar les ofertes de grans empreses per forjar el seu camí. Inspirada per les injustícies i el deteriorament ambiental que va presenciar a la indústria, va decidir donar vida a Alsedà, una marca compromesa amb la sostenibilitat i la inclusió social.

El viatge d'Ariadna no és només un testimoni de resiliència, sinó també un recordatori poderós de la capacitat humana per transformar el patiment en acció positiva. En dedicar-se a la circularitat i col·laborar amb iniciatives com Entrem, Ariadna no només busca crear moda, sinó també un canvi significatiu al món.

Avui, Alsedà ha transcendit les passarel·les i les fires de renom, i ha esdevingut un far d'esperança per a una indústria que tant necessita renovació i responsabilitat. La història d'Ariadna ens ensenya que, fins i tot en els nostres moments més foscos, sempre hi ha espai per al renaixement i la redempció.

QUE LA HISTÒRIA D'ARIADNA ENS INSPIREIX A BUSCAR LA BELLESA A L'ADVERSITAT, A DESAFIAR LES NORMES ESTABLERTES IA TREBALLAR JUNTS PER A UN FUTUR MÉS SOSTENIBLE I EQUITATIU PER A TOTS.

SEGUIM #VISTIENDOVALORS ♥

Tornar al bloc