El taller: donde cada puntada cuenta una historia.

El taller: on cada puntada explica una història.

A Alsedà ens enorgulleix poder dir que cadascuna de les nostres peces és artesanal, per això comencem aquesta marca treballant amb modistes locals com Sònia i Luisa.

A dia d'avui necessitem un ritme de producció més gran, i on la majoria de marques buscaria fàbriques i reduir costos, nosaltres hem decidit començar a treballar amb Sewing Light Vilafranca i la seva fundadora Inma Bausa.

Inma és una modista amb més de trenta anys d'experiència, que va fundar l'atelier Sewing Light per poder portar la seva artesania al nivell següent i abordar nous reptes. Sempre s'ha centrat a oferir als seus clients la millor qualitat possible a cada puntada ia donar un tracte just tant als seus treballadors i clients, cosa que ens recorda molt els valors de la nostra marca.

Però no tot en aquesta indústria és patronatge i confecció, també necessitàvem algú que pogués estampar les nostres peces amb la màxima qualitat i sense perdre la nostra sostenibilitat.

Per aquesta raó contactem amb la Cooperativa Entrem, fundada també a Vilafranca l'any 1994, que té com a missió formar i donar feina a gent en risc d'exclusió social al Penedès, cosa que també ressona amb Alsedà. Quan ens van compartir el seu projecte Entrem Tinta, vam tenir clar que havíem de participar-hi!

Volem donar-vos les gràcies a totes les nostres clientes, que en apostar pels nostres productes no només ajudeu el planeta, sinó també a persones en risc d'exclusió social.

Gràcies per seguir #VistiendoValores.

Tornar al bloc