Entre hilos y recuerdos: ALSEDÀ en retrospectiva

Entre fils i records: ALSEDÀ en retrospectiva

Alsedà es va llançar oficialment el juny del 2023, encara que podríem dir que l'autèntic inici de la marca va ser durant la infància d'Ariadna.

Va descobrir la seva passió per la moda a casa de la seva àvia, modista, fins i tot abans d'aprendre a llegir, i va començar a dissenyar alhora que va aprendre a dibuixar.

Va mantenir el ritme fins als setze anys, quan es va incorporar per primera vegada al món de la moda, encara que no com a dissenyadora, sinó com a model.

Uns anys més tard, després de patir un abús, va desenvolupar un trastorn d'ansietat que es va manifestar en una agorafòbia. Es va veure forçada a deixar enrere la seva carrera i va pensar que potser no podria tornar mai a aquest món.

Però en comptes de donar-se per vençuda va començar a estudiar disseny, on es va adonar de la nociva que pot arribar a ser aquesta indústria i, després d'assolir un màster en sostenibilitat, va tenir la primera idea que poc després es convertiria a Alsedà.

La marca va començar sent un petit projecte que pretenia demostrar al món que és possible crear peces de gran qualitat i reduir la contaminació tèxtil alhora.

Des d'aquell moment d'ara endavant Alsedà ha anat creixent a poc a poc gràcies al vostre interès en les nostres peces, cosa que ens inspira a continuar creant i creixent perquè més persones puguin seguir #VistiendoValores.

Tornar al bloc