La colección en detalle

La col·lecció en detall

L'equip Alsedà estem treballant al màxim amb la nova col·lecció, i estem tan emocionats que hem decidit donar-vos un petit avenç per anar escalfant motors.

Es dirà “Metamorfosi” i està inspirada en el procés pel qual va passar Ariadna, la nostra dissenyadora i fundadora de la marca, per superar l'agorafòbia.

La col·lecció narra a través de les peces totes les emocions que Ariadna va sentir, des de quedar-se tancada fins a veure el mar de nou, que per a ella va ser el moment en què veritablement va sentir que podia superar plenament la seva malaltia.

Metamorfosi serà protagonitzada per les flors, donant èmfasi a la seva capacitat per viure els cicles de la vida sense perdre la seva bellesa i magnificència. Algunes de vosaltres ja coneixeu les flors de què parlem!

Estarà dividida en dos Drops diferents, on podreu trobar peces característiques d'Alsedà com les nostres armilles, vestits pantalons i gavardines, a més de noves i emblemàtiques peces com a vestits i accessoris, cosa que encara no hem mostrat. Totes elles representaran la puresa, les arrels, la confiança, la força i la transició.

Així que ja sabeu, si voleu ser les primeres a assabentar-vos de totes les nostres novetats, no us oblideu de seguir-nos a les nostres xarxes socials i de visitar la pàgina web cada setmana. Nosaltres seguirem treballant de valent perquè pugueu seguir #VistiendoValores.

Tornar al bloc