REC.0

REC.0

El passat 8 de Novembre va començar la fira REC 2.0 a Igualada, i com vau veure a les nostres xarxes, vam estar aquí amb el nostre propi estand.


Va ser una mica atrafegat, però vam acabar amb moltes ganes de tornar i de veure-us a tots de nou!


Estàvem a la zona sostenible de la fira, juntament amb els dissenyadors escollits per la 080, envoltats d'altres marques emergents amb els nostres mateixos valors, així que de seguida vam fer amics i vam donar a la zona una energia molt agradable. A més de veure els nostres familiars i moltes de vosaltres, i fins i tot algunes cares noves que esperem que tornin!

Va ser molt agradable poder explicar la nostra història a tanta gent, i sobretot la de la nostra dissenyadora i fundadora, Ariadna Massana, que després de molt esforç va aconseguir assistir cada dia de la fira, de principi a fi (super orgullosos de tu, Ari! ).

A més, el dissabte 11, darrer dia del REC, va acudir l'àvia d'Ari i van cosir juntes a l'estand, demostrant les habilitats de la mestra i donant aquest aire de familiaritat que tant ens agrada.

En resum, ho vam passar molt ben envoltats de tanta gent afí a nosaltres, ens va encantar veure-us i ens vam morir de ganes de tornar a la següent edició.

Regresar al blog