Viaje visual: inspiraciones rurales en la colección de Alsedà

Viatge visual: inspiracions rurals a la col·lecció d'Alsedà

A Alsedà sempre ens ha agradat mostrar les nostres arrels a través de les col·leccions, començant pel nom, que com moltes sabreu és el cognom de l'àvia d'Ariadna, fins a la terra que va veure néixer aquesta marca.

Avui us volem parlar sobre aquesta terra, el Penedès. Situada a la província de Barcelona, ​​aquesta comarca es caracteritza pel seu encant rural i les vinyes, que produeixen vins i caves reconeguts mundialment.

Ariadna es va criar a les Gunyoles, un petit poble muntanyós que caracteritza completament el Penedès a causa de les vinyes i boscos que l'envolten.

Alsedà es va fundar a la capital, Vilafranca, que constitueix el municipi més poblat i cosmopolita de la zona. En aquesta ciutat encantadora podem trobar llocs emblemàtics com el museu del vi o el carrer de la Parellada, on trobarem el showroom de la marca.

El Penedès és també conegut per les rutes de senderisme, que guien els turistes tant pels pobles i ciutats com per les muntanyes, oferint meravelloses vistes i curioses anècdotes sobre els diversos edificis i zones locals.

Des d'aquí us animem a explorar i estimar la natura que us envolta, a descobrir nous llocs sempre que sigui possible ia seguir #VistiendoValores.

Tornar al bloc