Preguntes Freqüents

Quant de temps trigarà a arribar la meva comanda?

El temps de lliurament pot variar segons la vostra ubicació i el mètode d'enviament seleccionat. En general, les comandes dins d'Espanya solen ser lliurades en 48/72h. Per obtenir informació més detallada sobre els temps de lliurament, no dubtis a contactar-nos.


Quins mètodes de pagament accepten?
Acceptem una varietat de mètodes de pagament segurs, incloent-hi targetes de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, American Express) o PayPal. Podeu seleccionar el vostre mètode preferit durant el procés de pagament.


On es fabriquen els productes d'ALSEDÀ?
A ALSEDÀ, ens sentim orgullosos de la nostra producció ètica i sostenible. Les nostres peces de roba es fabriquen en tallers locals al Penedès (Barcelona), on treballem en estreta col·laboració amb artesans locals per garantir la qualitat i el compliment dels estàndards ètics.


Tenen talles especials disponibles?
Sí, oferim una varietat de talles per adaptar-nos a diferents tipus de cos. Les nostres peces solen estar disponibles des de la talla XS fins a la XL, però si necessites una talla fora d'aquest rang, contacta'ns i te la confeccionem al mateix preu.


Com em puc posar en contacte amb el servei d'atenció al client? Som aquí per ajudar-te. Podeu posar-vos en contacte amb el nostre equip d'atenció al client obrint un xat, enviant-nos un correu electrònic a contact@alseda.es o completant el formulari de contacte a la nostra pàgina de Contacte. Estarem encantats de respondre les teves preguntes i resoldre qualsevol problema que puguis tenir.


Puc cancel·lar o modificar la meva comanda després de fer-ho?
Sí, pots cancel·lar o modificar la teva comanda sempre que encara no hagi estat enviada. Et recomanem que ens contactis el més aviat possible si necessites fer algun canvi a la teva comanda.


Ofereixen enviaments internacionals?
Sí, enviem els nostres productes a nivell internacional. Tot i això, els temps de lliurament i els costos d'enviament poden variar segons la destinació. Contacta'ns per obtenir més informació sobre els països on enviem i els costos associats.


Com puc cuidar i rentar les meves peces d'ALSEDÀ?
Recomanem seguir les instruccions de cura a l'etiqueta de cada peça per garantir-ne la durabilitat i la conservació. En general, la majoria de les nostres peces poden rentar-se a màquina en aigua freda i assecar-se a l'aire, però és important llegir les instruccions específiques de cada article.


Ofereixen serveis de personalització o confecció a mida?
Actualment no oferim serveis de personalització o confecció a mida, tret d'una ampliació del rang de talles.